fbpx
ReisblogReisinspiratie

Het verschil tussen The Local Package en Airbnb

“Aha! Een soort Airbnb dus!”. Een veelgehoorde reactie als ik mensen even kort uitleg over The Local Package. En ja, ik snap best waar die associatie vandaan komt. Op Airbnb kan je gastverblijven regelen veelal bij locals en bij The Local Package ook. Toch zijn er een aantal belangrijke verschillen en die ga ik vandaag met je delen!

Bij The Local Package krijg je meer dan alleen een overnachting

Onze hosts bieden je niet alleen een gastverblijf aan maar vinden het ook leuk om je mee te nemen in hun leven. Ze nemen je mee naar de lokale markt, maken een trekking met je door de omgeving en laten je graag kennis maken met het traditionele leven in een land. Een verblijf bij The Local Package is veel meer dan alleen overnachting maar een totaalervaring (als je dat wilt tenminste ?). Een bijzondere kans om het lokale leven écht te leren kennen.

Onze bestemmingen zijn off the beaten track

De bestemmingen van The Local package zitten op plekken die nog onontdekt zijn door reizigers. Daarbij zijn onze bestemmingen niet (zo makkelijk) online te vinden. De meeste locals waarmee wij samen werken zijn namelijk helemaal niet thuis op het internet en hebben geen idee hoe ze zichzelf moeten aanmelden op bijvoorbeeld airbnb. Daarom helpen wij hen om bezoekers te krijgen!

Onze locals zetten zich in om impact te maken

Bij The Local Package geloven we in de kracht van lokaal georganiseerd toerisme. Door toerisme lokaal te organiseren hebben locals niet alleen de lasten van toerisme (zoals vervuiling en overlast) maar ook de lusten zoals werkgelegenheid en uitwisseling.
Maar dat is nog niet alles….
Bij The Local Package werken we samen met locals die zich dankzij het inkomen dat zij verwerven in het toerisme, weer inzetten voor hun eigen omgeving. Zo organiseren onze hosts in Pumdi – Nepal onderwijs voor kinderen en beschermen onze hosts in Batu Katak- Sumatra de jungle. Zo ben je meer dan alleen een toerist en maak je een positieve impact!

Al onze locaties zijn gescreend

Al onze bestemmingen zijn persoonlijk geselecteerd door onze reisexperts. We zijn er geweest en weten dan ook goed wat we aanbieden. Je weet als reiziger wat je kunt verwachten en kunt er zeker van zijn dat wat je op de website ziet, ook is wat je krijgt!

Eerst zien, dan geloven…?

Snappen we hoor! Mogen we je uitdagen om tijdens je volgende reis ook eens gebruik te maken van ons aanbod? Dan ervaar je zelf het verschil!

Bekijk onze bestemmingen

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *