vakantie java

Wat is er toch veel te doen op het uitgestrekte eiland Java. Voor reizigers betekent dat: keuzes maken! Om je hierbij te helpen hebben wij een mooie reisroute samengesteld. In deze reisroute vind je de perfecte mix van strand, natuur, steden en lokale communities. Naast de bekende toeristische trekpleisters hebben we ook een aantal gave, onontdekte plekken toegevoegd. Hier kom je in contact met locals ben je zeker van een unieke ervaring.

Welke plekken ga je bezoeken?

In deze reisroute reis je van Jakarta tot de vulkaan Ijen in het Oosten. Je kunt de route natuurlijk ook andersom volgen of combineren met een verblijf op Bali. In deze reisroute kom je langs maar liefst 7 mooie bestemmingen op Java. Zo kom je langs het prachtige (surf)strand van Pangandaran, bezoek je de Borobudur bij de bruisende stad Jogjakarta en geniet van je van de natuur in Halimun National Park. Deze reisroute is ideaal voor reiziger die 2 tot 3 weken vakantie Java hebben gepland.

Wil jij deze reisroute ontvangen?

Wil jij het beste uit je vakantie Java halen zonder dat je eindeloos bezig bent met de voorbereidingen? Dat kan! Wij sturen je de uitgebreide reisroute en andere reisinspiratie gratis per mail toe. Zo ben je gelijk klaar voor vertrek!

Je ontvangt een gratis reisroute & maandelijkse reistips & tricks van The Local Package!

Lees verder

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *