rondreis sumatra

Sumatra heeft zoveel te bieden dat je na een half jaar waarschijnlijk nóg niet uitgekeken bent. Om het voorbereiden iets makkelijker voor je te maken hebben wij alvast deze rondreis Sumatra samengesteld met een heerlijke combi tussen bergen, jungle, strand en cultuur. Naast de bekende toeristische trekpleisters hebben we ook een aantal gave, onontdekte plekken toegevoegd. Hier kom je in contact met locals ben je zeker van een unieke ervaring.

Welke plekken ga je bezoeken?

In deze rondreis Sumatra reis je van Medan tot Kerinci Valley. In deze reisroute kom je langs maar liefst 8 mooie bestemmingen op Sumatra. Je kunt natuurlijk ook een kleiner gedeelte van de reisroute volgen of je trip combineren met een ander Indonesisch eiland. Van het onbewoonde eiland Pulau Tailana tot de ongerepte jungle in Batu Rong Rong: Sumatra heeft voor iedere avontuurlijke reiziger wat wils! Deze rondreis Sumatra is ideaal voor reizigers die 2 tot 4 weken de tijd hebben.

Wil jij deze reisroute ontvangen?

Wil jij het beste uit je vakantie halen zonder dat je eindeloos bezig bent met de voorbereidingen? Dat kan! Wij sturen je de uitgebreide reisroute en andere reisinspiratie gratis per mail toe. Zo ben je gelijk klaar voor vertrek!

Je ontvangt een gratis reisroute & maandelijkse reistips & tricks van The Local Package!

2 comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *