fbpx
rondreis Nepal

Een rijke cultuur én onvoorstelbaar mooie natuur: twee ingrediënten die Nepal tot zo’n bijzondere bestemmingen maken. Voor sportieve, avontuurlijke reizigers is Nepal dan ook een land om niet te missen! Om het voorbereiden van je rondreis Nepal makkelijker te maken hebben wij alvast deze reisroute samengesteld. Hierin vind je een ideale combi tussen cultuur, bergen en wildlife. Daarbij geven wij je -naast de bekende toeristische trekpleisters-  ook tips om een aantal gave, onontdekte plekken te bezoeken waar je in contact komt met locals en zeker bent van een unieke ervaring.

Welke plekken ga je bezoeken?

In deze reisroute reis je naar Kathmandu, Pokhara, Chitwan National Park, Panauti en Pumdi.  Deze reisroute is ideaal voor reizigers die 1 tot 3 weken de tijd hebben voor hun rondreis Nepal.

Wil jij deze reisroute ontvangen?

Ga jij een rondreis Nepal maken en wil jij het beste uit je vakantie halen zonder dat je eindeloos bezig bent met de voorbereidingen? Dat kan! Wij sturen je de uitgebreide reisroute en andere reisinspiratie gratis per mail toe zodat je gelijk klaar bent voor vertrekt!

Vraag hier direct jouw gratis reisroute aan!

Lees verder

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *