backpacken Vietnam

In Vietnam vind je prachtige stranden, een rijke cultuur en meer dan genoeg natuur en avontuur. Voor reizigers kan het dan ook best lastig om te bepalen welke plekken de moeite waard zijn. Speciaal voor deze reizigers hebben een mooie reisroute samengesteld. Hierin vind je -naast de bekende toeristische trekpleisters-  ook een aantal gave, onontdekte plekken waar je in contact komt met locals en zeker bent van een unieke ervaring.

Welke plekken ga je bezoeken?

In deze reisroute reis je van Hanoi (het noorden) naar Ho Chi Minh City (het zuiden). Maar je kunt de route natuurlijk ook andersom volgen. In deze reisroute kom je langs maar liefst 10 bestemmingen. Van de bergen in Sapa tot het strand van Mui Ne. Van de jungle van Cat Tien tot het backpackers walhalla in Hoi An. Deze reisroute is ideaal voor reizigers die 2 tot 4 weken gaan backpacken Vietnam.

Wil jij deze reisroute ontvangen?

Ga jij backpacken Vietnam en wil jij het beste uit je vakantie halen zonder dat je eindeloos bezig bent met de voorbereidingen? Dat kan! Wij sturen je de uitgebreide reisroute en andere reisinspiratie gratis per mail toe. Zo ben je gelijk klaar voor vertrek!

Je ontvangt een gratis reisroute & maandelijkse reistips & tricks van The Local Package!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *