fbpx
ReisblogReisinspiratie

De 5 leukste Nederlandse reisaccounts op Instagram

Op Instagram volg ik wel wat vrienden maar ik volg voornamelijk mensen die ik niet ken. Heb jij dat ook? Op Instagram kijk ik graag foto’s waar ik echt blij van word en die mij inspireren. Reisfoto’s zijn vaak mijn favoriet. Het liefst dan ook een beetje kwalitatieve foto’s waar je zo heerlijk bij weg kunt dromen.

Vandaag deel ik mijn favo insta-accounts met je!

We hebben in Nederland écht hele goede reisaccounts waardoor het super moeilijk is om te kiezen. Dit geeft mij direct ook weer de mogelijkheid en de luxe om alleen de allerbesten te kiezen.

Salt in our hair

Deze twee vrolijke reizigers beleven elke keer weer ontzettende gave avonturen en leggen dit professioneel vast met hun camera of drone.

Bekijk hier hun account.

reisbloggers

What about her

Laura heeft het voor elkaar gekregen om van reizen haar beroep te maken! Dit is alleen mogelijk als je echt talent en doorzettingskracht hebt, en dat heeft ze!

Bekijk hier haar account.

reisbloggers

Reisjunk

Wie kent deze reisbloggers niet? Greg & Irene van Reisjunk. Zo krachtig hoe zij een eigen stempel hebben, je herkent hun foto’s direct en zijn altijd van hoge kwaliteit!

Bekijk hier hun account.

reisbloggers

Ik wil meer reizen / Traveling Dutchies

Annemarie en Mirjam zijn twee enthousiaste meiden die het liefst altijd onderweg zijn. Dit maakt dat je ze altijd kan volgen op de leukste bestemmingen! (tip: ze hebben een mega leuke webshop!)

Bekijk hier hun account.

reisbloggers

Expeditie Aardbol

Misschien nog niet zo groot op Instagram als die hierboven maar zeker met net zoveel talent! Stéphanie reist de wereld rond en legt dit op een originele manier vast.

Bekijk hier haar account.

reisbloggers

Misschien vind je dit ook interessant:

reizen met gezin
backpack inpakken

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *