Hoe werkt het?

Ben jij op reis ook altijd op zoek naar de verlaten stranden, ongerepte jungle en authentieke marktjes? The Local Package zorgt ervoor dat jij kunt verblijven bij locals op bijzondere, off the beaten track bestemmingen. Zo kom je op reis in contact met de lokale bevolking en ben je zeker van een unieke ervaring!

Vietnam, Indonesië, Nepal
Doe een reserveringsaanvraag, verblijf bij locals
Reservering The Local Package
Off the beaten track, locals ontmoeten

Hoe kan ik een bestemming van The Local Package bezoeken?

 • Als je een bestemming van The Local Package wilt bezoeken, doe je een reserveringsaanvraag
 • Zodra deze is goedgekeurd door onze lokale host, krijg je een mail met hierin een link om de reserveringskosten te betalen. Na de betaling is je reservering definitief en krijg je een digitaal reispakket in je mail.
 • In het reispakket vind je de contactgegevens van de lokale host en informatie over het vervoer, de accommodatie en leuke tips over de omgeving. Zo ben je verder geen tijd kwijt aan de voorbereiding!
 • De (extra) activiteiten die je wilt doen en verdere wensen die je hebt voor je verblijf, kan je zelf afstemmen met onze lokale host. Je kunt de host ook vragen om je te helpen bij het organiseren van vervoer als dit niet is inbegrepen.
 • Op je reservering zijn de algemene voorwaarden van onze lokale hosts van toepassing.

Hoe werkt het met de betaling voor mijn verblijf?

 • Je betaalt de kosten voor je verblijf, de activiteiten die je wilt doen en eventueel vervoer rechtstreeks aan de lokale host. Doordat je lokaal betaalt is het transparant en weet je zeker dat jouw geld bij de lokale mensen terecht komt. Bij iedere bestemming vind je een overzicht van de kosten die je kunt verwachten. De lokale prijs kan een beetje verschillen in verband met de wisselkoersen.
 • De reserveringskosten staan genoemd bij de bestemming. Deze betaal je vooraf via een link die wij je toesturen. Je kunt betalen met creditcard, ideal of paypal.
 • De reserveringskosten bedragen 15% tot 30% van het totaalbedrag. Dankzij de reserveringskosten kunnen wij onze website onderhouden en toegankelijk maken voor meer locals.
 • Als je na je reservering besluit om toch niet naar een bestemming te gaan, kan je dit zelf doorgeven aan onze lokale host. De annuleringsvoorwaarden van de lokale host van toepassing.
 • De reserveringskosten kunnen niet geretourneerd worden.

Kan The Local Package ook mijn vervoer regelen?

 • Vervoer met een privéchauffeur kunnen we voor je regelen! Dit kan naar een van onze eigen locaties maar kan ook naar een locatie die niet op onze website staat. We organiseren dit binnen de landen Vietnam, Sumatra, Java en Nepal.
 • Vervoer per openbaar vervoer of per touringbus kunnen we niet voor je regelen maar we kunnen je wel informeren over hoe je dit het beste kunt regelen.

Bekijk onze bestemmingen   

Daarom kies je voor The Local Package

+ Op reis met impact: Wij werken samen met lokale partners die zich actief inzetten voor hun eigen omgeving. Hierdoor support je lokale communities
+ Zelf in-charge: Met de informatie uit het reispakket regel je je trip gemakkelijk zelf en ben je niet afhankelijke van georganiseerde groepstours
+ Gecheckt: Al onze bestemmingen zijn gecheckt door onze reisexperts en zij zijn beschikbaar voor al je vragen
+ Veilig betalen: Je betaalt de reserveringskosten veilig via paypal, creditcard of ideal
+ Direct op reis: Je ontvangt direct na het betalen van de reserveringskosten een uitgebreid reispakket in je mail. Zo ben je direct ready to go!