Hoe werkt het?

Ben jij op reis ook altijd op zoek naar de verlaten stranden, ongerepte jungle en authentieke marktjes? The Local Package zorgt ervoor dat jij kunt verblijven op bijzondere, off the beaten track bestemmingen. Zo kom je op plekken waar andere reizigers niet snel terecht komen en ben je niet afhankelijk van georganiseerde (groeps)tourtjes. Lees hier hoe het werkt!

Hoe kan ik een bestemming van The Local Package bezoeken?

  • Als je een bestemming van The Local Package wilt bezoeken, doe je een reserveringsaanvraag
  • Zodra deze is goedgekeurd door onze lokale host, krijg je een mail met hierin een link om de reserveringskosten van € 15 te betalen. Na de betaling is je reservering definitief en krijg je een digitaal reispakket in je mail.
  • In het reispakket vind je de contactgegevens van de lokale host en informatie over het vervoer, de accommodatie en leuke tips over de omgeving. Zo ben je verder geen tijd kwijt aan de voorbereiding!
  • Als je nog wensen of vragen hebt voor je verblijf, kan je dit zelf afstemmen met onze lokale host. Je kunt de host ook vragen om je te helpen bij het organiseren van vervoer.
  • Op je reservering zijn de algemene voorwaarden van onze lokale hosts van toepassing.

Hoe werkt het met de betaling voor mijn verblijf?

  • De reserveringskosten betaal je vooraf via een link die wij je toesturen. Je kunt betalen met creditcard, ideal of paypal.
  • De reserveringskosten bedragen € 15 per reservering, je kunt de bestemming uiteraard met meerdere mensen bezoeken.
  • Je betaalt de kosten voor je verblijf, de activiteiten die je wilt doen en eventueel vervoer aan de lokale host. Doordat je lokaal betaalt is het transparant en weet je zeker dat jouw geld bij de lokale mensen terecht komt. Bij iedere bestemming vind je een indicatie van de kosten die je kunt verwachten.

Bekijk onze bestemmingen   

Daarom kies je voor The Local Package

+ Op reis met impact: Wij werken samen met lokale partners die zich actief inzetten voor hun eigen omgeving. Hierdoor support je lokale communities
+ Zelf in-charge: Met de informatie uit het reispakket regel je je trip gemakkelijk zelf en ben je niet afhankelijke van georganiseerde (groeps)tours
+ Gecheckt: Al onze bestemmingen zijn gecheckt door onze reisexperts en zij zijn beschikbaar voor al je vragen
+ Veilig betalen: Je betaalt de reserveringskosten veilig via paypal, creditcard of ideal
+ Direct op reis: Je ontvangt direct na het betalen van de reserveringskosten een uitgebreid reispakket in je mail. Zo ben je direct ready to go!