In en om de stad Bukittinggi is genoeg te beleven! Bukittinggi heeft een rijke geschiedenis en biedt voor cultuur-liefhebbers meer dan genoeg om te ontdekken. Daarnaast kan je vanuit hier een bezoek brengen aan de rotsenformaties van Harau Valley en het door regenwoud omgeven, prachtige Lake Maninjau.

Wij hebben vast drie kleinschalige, lokale accommodaties voor je verblijf in Bukittinggi voor je geselecteerd.
Wij bieden deze accommodaties aan in samenwerking met onze partner Booking.com. De boeking gaat via hen. Wil je een totaalbeleving op Sumatra? Kijk dan ook eens bij ons eigen aanbod.

Treeli Boutique Bukittinggi

Treeli Boutique Hotel

Een heerlijk bed, vriendelijk personeel en een geweldige keuken. En dat op een centraal gelegen locatie in Bukttinggi met een dakterras met uitzicht over de stad en de omliggende bergen. Kortom: dit hotel is een aanrader voor iedere reiziger!
Prijsindicatie: € 37,- per nacht
1-airco_zwart6-eigen-badkamer_zwart4-wifi_zwart

Treeli Boutique Hotel

22874760 - indonesia countryside on the west sumatra island near bukittinggi city resort  waterfall in the harau valley

Bamboosa

Alle bezoekers zijn het erover eens: de staf van Bamboosa  is ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Neem daarbij een sfeervol ingerichte accommodatie, een lekker terras én een heerlijk bed en je weet waarom zoveel reizigers enthousiast zijn over Bamboosa. Prijsindicatie: € 17,- per nacht
6-eigen-badkamer_zwart4-wifi_zwart

Bamboosa

De Kock Kafe Bukittinggi

De Kock Kafe

Bij De Kock Kafe kan je rekenen op een gemoedelijke sfeer, behulpzame staff en een nette kamer. Ook leuk: in het café kan je iedere avond genieten van live muziek en een heleboel gezelligheid. Prijsindicatie: €15,- per nacht
1-airco_zwart4-wifi_zwart

De Kock Kafe

Een van de andere bestemmingen van The Local Package bezoeken?

Bekijk hier ons aanbod in Indonesië!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *