Het groene Berastagi is de ideale plek om verkoeling te zoeken tijdens je rondreis door Sumatra. Veruit de meeste toeristen komen voor de twee imposante vulkanen die geschikt zijn voor prachtige trekkingen. Daarbij vind je in de omgeving van Berastagi een complex met hotsprings om heerlijk te ontspannen.

In Berastagi is een gebrek aan comfortabele accommodaties. Omdat je toch ergens moet slapen, hebben we er toch twee geselecteerd. Wij bieden deze accommodaties aan in samenwerking met onze partner Booking.com, de boeking gaat via hen. Wil je je onderdompelen in het authentieke, lokale leven op Sumatra? Kijk dan ook eens bij ons eigen aanbod.

Serdika Pavilion Berastagi

Serdika Pavilion

Voor een klein prijsje kan je verblijven in deze accommodatie. De ligging is centraal en de eigenaren kunnen je een hoop vertellen over de omgeving.
Prijsindicatie: € 14,- per nacht
6-eigen-badkamer_zwart4-wifi_zwart

Serdika Pavilion

Berastagi-accommodatie

Berastagi Sunrise Guesthouse

In dit guesthouse mét uitzicht op de bergen, zal je heerlijk kunnen genieten van de zonsopgang vanaf je veranda. De accommodatie is centraal gelegen en is hiermee een prima uitvalsbasis om de vulkaan te beklimmen.
Prijsindicatie: € 14,- per nacht
6-eigen-badkamer_zwart4-wifi_zwart

Berastagi Sunrise Guesthouse

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *